Яблучний оцет – оцет, одержуваний мікробіологічним методом з яблучної сировини. Яблучний оцет має набагато багатший смак і поживну цінність, ніж звичайний, спиртовий. Він має м'який смак, аромат. До його складу входять біологічно активні речовини.

Білий оцет Замість яблучного оцту можна використовувати білий оцет у співвідношенні 1: 1, але рекомендується додати трохи свіжого цитрусового соку, щоб додати фруктовий смак, що робить його ближчим до яблучному оцту.

Концентрація оцтової кислоти у складі хересного оцту аналогічна тому ж параметру яблучного оцту. Продукт має оригінальний насичений смак, який приємний далеко не всім. Тому беріть його для рівноцінної заміни оригінального інгредієнта в пропорції 1:1, тільки якщо вам до вподоби його смак та аромат.

Цей вид оцту містить понад 30 корисних для здоров'я людини речовин: 12 мінералів, 7 вітамінів, ензими, органічні кислоти. яблучний, що виготовляється з яблук шляхом природної ферментації за допомогою бактерій, що містяться в повітрі, пише Кулінарний Едем.

Вам також може сподобатися

Більше від автора