Перед приготуванням продукт не можна розморожувати. 1-й спосіб: розігріти чебурек у мікрохвильовій печі протягом 2-2,5 хвилин при потужності 700Вт; 2-й спосіб: чебурек розігріти на повільному вогні на сковороді з невеликою кількістю олії протягом 7-10 хвилин.
Термін придатності заморожених чебуреків – 6 місяців. Зберігати їх, як та інші заморожені продукти, що випливають при температурі -18 С.
Напівфабрикати заздалегідь з морозилки діставати не варто, спочатку наливаємо олію (без запаху яке) в сковороду і добре прогріваємо. Олія нагрілася, тепер беремо пару-трійку чебуреків і обережно кладемо на сковороду. Обсмажуємо близько 4-7 хвилин, доки одна сторона не покриється апетитним рум'янцем.