Можна скористатися фруктовим або ягідним соком для просочування коржів, рідким йогуртом, підсолодженою медом водою, лимонно-цукровим розчином Зазвичай основну масу просочення на водній основі становить вода – 100 – 150 мл (все залежить від кількості та розміру коржів, які ви просочуватимете).

Тверді коржі Проблема усувається. Полийте коржі великою кількістю солодкого сиропу. Залишіть на ніч. На ранок сироп убереться, і коржі стануть м'якими, вологими.

Існує дуже важливе правило: не треба просочувати гарячі коржі. Після приготування бісквіти повинні остигати протягом 5-6 годин у холодильнику. Якщо почати просочувати гарячі коржі, то вони розмокнуть, стануть в'ялими і розваляться. Сироп для просочення так само має бути кімнатної температури.

Вам також може сподобатися

Більше від автора