⭐️ Отже, щоб професійно спекти опарне дріжджове тісто: для маленьких пиріжків вам знадобиться розігріти духовку до температури 240 градусів. Час – 10-20 хвилин. Для великих пирогів: 210-230 градусів і 30-35 хвилин.Nov 16, 2020
Зазвичай випікати треба при температурі 160-180 градусів.
Переважна більшість випічки краще готувати в режимі “Верх + низ” для електричних духовок або “Низ” для газових. Конвекцію варто включати наприкінці, якщо хочеться отримати більш рум'яну скоринку. 4. У момент відправки випічки в духовку вона вже має бути розігріта до температури, вказаної в рецепті.
Господині, кухарі, кулінарні блогери виділяють оптимальну температуру для випікання пирогів – 160-180 градусів. За такого режиму вони 100% не згорять і не пересушаться, якщо дістати їх вчасно.