Магазини продуктів пропонують широкий асортимент рибних продуктів, які можуть задовольнити смаки найвишуканіших гурманів. Від свіжої риби, виловленої безпосередньо з моря чи озера, до заморожених та консервованих варіантів – кожен знайде щось на свій смак. Риба є важливим джерелом білка, омега-3 жирних кислот та інших поживних речовин, необхідних здорового харчування.

На полицях магазинів можна знайти різні види риби. Від форелі та лосося до тріски та судака – кожна риба має свої унікальні особливості смаку та текстури. У багатьох рибних видів існує кілька різновидів, які відрізняються за розміром та походженням. Кожен вид риби вимагає свого особливого способу приготування, що дозволяє кожному кухареві виявити свою майстерність.

Крім свіжої риби, в магазинах можна знайти й інші види рибних продуктів, таких як консервована риба, рибні фрикадельки та котлети, сосиски та ковбаси. Ці продукти є зручними варіантами для приготування швидких і смачних страв. Консервована риба може зберігатися протягом багато часу, що робить її дуже популярною серед мандрівників і людей, які не завжди можуть дозволити собі свіжі продукти.

Вид риби Ціна
1 Оселедець 200 рублів за кг
2 Тріска 500 рублів за кг
3 Лосось 800 рублів за кг
4 Сібас 1000 рублів за кг

Яку рибу можна купити у магазині?

Зміст:

  • 1 Яку рибу можна купити у магазині?
  • 2 Яка риба продається в Україні?
  • 3 Яку рибу найчастіше купують?
  • 4 Яка морська риба продається в Україні?

Найкращим вибором будуть оселедець, хек, мінтай, сайра, сардина. З лососевих – сиг, нерка, кижуч. Їх практично не вирощують у фермерських господарствах, а у списку заражених ртуттю риб вони знаходяться наприкінці.

Яка риба продається в Україні?

Якій рибі віддають перевагу українцям? Лідером споживання та імпорту традиційно залишається оселедець. Окрім оселедця у значних обсягах Україна імпортувала (ТОП-10) такі види риб: скумбрію, хек, салаку, лосось, кільку, мінтай, мойву, сардини, нототенію.

Яку рибу найчастіше купують?

Найулюбленішою і найчастіше купованою рибою для жителів Росії є скумбрія (33%), оселедець (32%), горбуша (27%), форель (25%), сьомга (21%) та мінтай (20%).

Яка морська риба продається в Україні?

Це чорноморський анчоус, шпрот, сарган, кефаль, егейський мерланг, ісландська мойва, філе форелі, сайди, червоного окуня, тунця, а також сардина, скумбрія, ставрида, хек та багато інших видів риби.

Вам також може сподобатися

Більше від автора