Яблучний оцет чи лимонний сік має сенс вживати у тому, щоб підвищити рівень кислотності в шлунку. Це, своєю чергою, сприяє прискореному розщепленню їжі. Крім того, оцет прискорює травні процеси та знижує апетит.Apr 1, 2021
Корисні властивості яблучного оцту Регулярне вживання оцту на основі сидру зміцнює імунітет та підвищує захисні сили людини. Оцет м'яко очищає організм і виводить шлаки, токсини та інші шкідливі та непотрібні речовини. Яблучний оцет – це відомий спазмолітик, антисептик та природний сечогінний засіб.
Яблучний оцет покращує травлення, нормалізує роботу кишечника та прискорює метаболізм. Якщо розбавити його в воді і приймати до їжі, оцет допоможе запобігти печії та вирівняти pH-рівень в організмі — особливо це важливо для тих, хто зловживає кавою або їсть багато солодкої.
Важливо розуміти, що вживати внутрішньо можна, можливо лише натуральний продукт, який слід розбавляти з водою. Для схуднення використовують яблучний, бальзамічний та винний. оцет. Продукти нормалізують обмінні процеси. У програмах зниження ваги оцет використовується не тільки всередину, але і як обгортання.