Чому білок буває каламутним? У свіжому яйця міститься вуглекислий газ, який і робить білок каламутним і більш густим, в'язким. Чим “старше” яйце, тим прозоріше і рідше білок: вуглекислий газ випаровується крізь пори шкаралупи.
Білок Яєчний білок (альбумін) свіжовідкладеного яйця буде каламутним, не зовсім прозорим. Це тому, що він містить вуглекислий газ, який повільно йде через шкаралупу в міру старіння яйця, перетворюючи білий колір у прозорий. Чим свіжіше яйце, тим густіше і каламутніше білок.
При овоскопії таке яйце не просвічується. Розмноження в яйці чудової палички, рожевого мікрокока, а також деяких дріжджів і цвілевих грибів, що утворюють червоний пігмент, викликає фарбування його вмісту рожевий чи червоний колір.
Установка кондиционера в частном доме требует грамотного подхода. От правильного выбора места и метода монтажа…
Цветы – это универсальный язык чувств, способный передать любовь, благодарность, заботу или просто поднять настроение.…
Возвращение к употреблению после прохождения лечения от алкогольной зависимости — это одна из главных угроз,…
Hyundai Elantra уже давно стала символом практичности и доступности. Этот автомобиль заслужил звание "народного" благодаря…
Дизайн і якість упаковки мають велике значення для бізнесу, який займається громадським харчуванням або доставкою…
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…