Categories: Поради

Чому лопаються безе?

Чому безе тріскається? Тут може бути кілька причин: занадто висока температура, погано збитий білок, а може ви використовували конвекцію при випіканні? Чи можна перезбити меренгу? Так, на жаль, можна.

Безе липне після випічки, якщо спочатку білковий крем було приготовлено неправильно. Достатньо трохи недозбити білкову суміш, щоб вона тримала форму, не опадала, але починала липнути після випікання. У цьому випадку слід наступного разу використовувати міксер на пару хвилин довше. Головне, не перестаратися.

Якщо білки перезбиті, вони стають сухими, піна стає грудками і втрачає обсяг, кінцевий продукт не досягне потрібного збільшення. Меренгу з малою кількістю цукру дуже легко перезбити.

admin

Recent Posts

Как минимизировать риски возвращения к употреблению после успешного лечения?

Возвращение к употреблению после прохождения лечения от алкогольной зависимости — это одна из главных угроз,…

24 часа ago

Hyundai Elantra – народный автомобиль для каждого

Hyundai Elantra уже давно стала символом практичности и доступности. Этот автомобиль заслужил звание "народного" благодаря…

1 день ago

Упаковка для бізнесу: важливість і переваги використання алюмінієвих контейнерів

Дизайн і якість упаковки мають велике значення для бізнесу, який займається громадським харчуванням або доставкою…

1 день ago

Логотип на стіну: Стильний акцент для вашого бренду

У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…

3 дня ago

Ликвидация ООО в Украине: Как правильно закрыть компанию

Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…

4 дня ago

Что нужно, чтобы начать свой бизнес в сфере производства мебели?

Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…

4 дня ago