Людям із підвищеною чутливістю до риби (алергіків). Солону та копчену скумбрію не рекомендують вживати людям із хронічними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, печінки та нирок. Джерелом дивовижного смаку японської кухні часто стає кацуо-буси – сушена скумбрія.
Солону та копчену рибу не рекомендують вживати людям із хронічними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, печінки та нирок. Також логічно утриматися від вживання скумбрії тим, хто має алергію на рибу. Решта ж цілком можна їсти по 150-200 г скумбрії 2-3 рази на тиждень.
Джерело вітамінів Омега-3, інші поліненасичені жирні кислоти, цинк, мідь, вітамін А – по суті, якщо ви кожен день з'їдатимете невеликий шматочок скумбрії, Потреба в полівітамінах може і відпасти.
Установка кондиционера в частном доме требует грамотного подхода. От правильного выбора места и метода монтажа…
Цветы – это универсальный язык чувств, способный передать любовь, благодарность, заботу или просто поднять настроение.…
Возвращение к употреблению после прохождения лечения от алкогольной зависимости — это одна из главных угроз,…
Hyundai Elantra уже давно стала символом практичности и доступности. Этот автомобиль заслужил звание "народного" благодаря…
Дизайн і якість упаковки мають велике значення для бізнесу, який займається громадським харчуванням або доставкою…
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…