Categories: Поради

Чи можна їсти Фует зі шкіркою?

Багато хто радить є ковбасу Фует разом з шкіркою. Вважається, що благородна пліснява разом із пряними спеціями, огортають ковбасу вишуканим ароматом, що нагадує грибний. І якщо зняти шкірку, ковбаса втратить частину свого особливого шарму. Але в будь-якому випадку обов'язково нарізайте Фует тонкими скибочками.

Класичний фует покритий благородною білою пліснявою. Гурмани цінують плісняву за тонкий грибний аромат, який вона надає м'ясу. Але вона має й інші переваги: ​​наприклад, захист ковбаси від передчасного висихання. Зчищати з фуету білу оболонку не заведено, від цього він втрачає важливий компонент свого багатого смаку.

Фует нарізають тонкими скибочками. Ця смачна ковбаска добре поєднується із сиром, червоним вином (сухим чи напівсухим). Часто так і подають – хліб, товстий шматочок сиру та тонкі скибочки фуету, зелень, овочі, кухоль помідора. І вино, якщо бажаєте.

admin

Recent Posts

Логотип на стіну: Стильний акцент для вашого бренду

У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…

23 часа ago

Ликвидация ООО в Украине: Как правильно закрыть компанию

Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…

2 дня ago

Что нужно, чтобы начать свой бизнес в сфере производства мебели?

Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…

2 дня ago

Мониторинг обменников: как быстро и выгодно обменять криптовалюту

С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…

2 дня ago

Як правильно подавати звітність для ФОП 2 групи в Україні

Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…

3 дня ago

Як вибрати між різними моделями iPhone?

Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…

6 дней ago