Можна також заморозити лисички у бульйоні. Для цього потрібно відварити лисички 1 раз, потім злити воду та відварити лисички повторно протягом 10 хвилин з додаванням солі та спецій. Охолоджений грибний бульйон потрібно розлити по невеликих контейнерах і надалі використовувати при приготуванні супів, соусів, жюльєну та різотто.
Не варто варити гриби надто довго, 20 хвилин цілком вистачить. Після того, як ви відкинете лисички на друшлаг їх потрібно промити під струменем води і знову просушити на рушник. Підготуйте пакети або пластикові ємності для заморозки.
З заморожених лисичок можна приготувати смачні грибні супи, посмажити їх із цибулею, запекти в духовці. Заморожені гриби підходять для приготування соусів, рагу, запіканок, як начинка для пирогів.
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…
С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…
Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…
Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…