Більшість домашньої випічки без крему можна зберігати за кімнатної температури протягом одного-двох днів. Щоб зберегти свіжість, тримайте мафіни і капкейки у закритому герметичному контейнері.
Кондитерські вироби, такі як торти, капкейки, кейк-попси необхідно зберігати ТІЛЬКИ (ВИКЛЮЧНО) У ХОЛОДИЛЬНИКУ (не в машині, не на балконі, не під столом у ресторані) при температурі +2+4 градуси 72 години. Зміна умов зберігання може значно вплинути на смак, структуру та зовнішній вигляд виробів.
В холодильнику капкейки зберігаються значно менше часу. Максимальний термін становить 5 діб за умови відсутності кремової прикраси на «шапочці». Якщо насолода прикрашена декором із крему. зберігатися вона може до 72 годин (три доби) та виключно в холодильнику.
Возвращение к употреблению после прохождения лечения от алкогольной зависимости — это одна из главных угроз,…
Hyundai Elantra уже давно стала символом практичности и доступности. Этот автомобиль заслужил звание "народного" благодаря…
Дизайн і якість упаковки мають велике значення для бізнесу, який займається громадським харчуванням або доставкою…
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…