КІЛЬКА ВАЖЛИВИХ ПРАВИЛ ПРИ КРАШЕННІ ТОРТА ЯГОДАМИ: Цілі ягоди краще зберігаються, ніж різані. Якщо все-таки хочете використовувати половинки/четвертинки, то покрийте зріз нейтральною глазур'ю, інакше через годину вони вже будуть зів'ялими. Не відривайте гілочки з ягід (грона смородини, полуниці, черешні, вишні).
Спосіб приготування:
Сьогодні ми навчимо, як зацукрувати фрукти самостійно – швидко і просто.Процес створення декору для торта
Dec 29, 2014
Установка кондиционера в частном доме требует грамотного подхода. От правильного выбора места и метода монтажа…
Цветы – это универсальный язык чувств, способный передать любовь, благодарность, заботу или просто поднять настроение.…
Возвращение к употреблению после прохождения лечения от алкогольной зависимости — это одна из главных угроз,…
Hyundai Elantra уже давно стала символом практичности и доступности. Этот автомобиль заслужил звание "народного" благодаря…
Дизайн і якість упаковки мають велике значення для бізнесу, який займається громадським харчуванням або доставкою…
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…