Якщо в рецепті немає кислих продуктів, то використовується розпушувач. Якщо вони є – потрібна сода. Сода має ще один плюс — вона прибирає зайву кислинку, а готова випічка не буде надто кислою.Oct 11, 2017
Щоб замінити одну чайну ложку магазинного розпушувачапотрібно зробити наступне: додати чверть чайної ложки харчової соди до сухих інгредієнтів; половину чайної ложки свіжого лимонного соку – до рідких інгредієнтів; змішати обидві складові в єдину масу.
Співвідношення соди та кислоти підібрано таким чином, щоб реакція пройшла без залишку. Тому при використанні розпушувача додаткова кислота не потрібна, тобто в тісто млинця на основі молока або води краще додавати розпушувач.
У деяких рецептах необхідно задіяти і соду, і розпушувач одночасно. Це потрібно, коли в тесті недостатньо інгредієнтів з кислим середовищем і вуглекислого газу буде мало для підйому тесту.
Возвращение к употреблению после прохождения лечения от алкогольной зависимости — это одна из главных угроз,…
Hyundai Elantra уже давно стала символом практичности и доступности. Этот автомобиль заслужил звание "народного" благодаря…
Дизайн і якість упаковки мають велике значення для бізнесу, який займається громадським харчуванням або доставкою…
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…