Тертий хрін додають у різні соуси. Сирий корінь іноді додають в овочеві салати та супи, переважно холодні.. Щоб пом'якшити гостроту, приправу роблять на сметані, вершках чи йогурті. Є рецепти квасу та алкогольних напоїв з додаванням хрону. Збережена копія
Хрін можна зберігати не тільки в холодильній, а й у морозильній камері. Коріння прекрасно зберігає свій смак та аромат. Для заморожування промиту та очищену сировину нарізають зручними порційними шматочками – по 2-4 см. Його засипають у чисті герметичні контейнери або пакети та зберігають до наступного врожаю.
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…
С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…
Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…
Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…