Агар-агар – загусник та желюючий агент рослинного походження. Являє собою порошок, що отримується шляхом екстрагування з червоних та бурих водоростей. Є рослинним аналогом желатину, підходить для пісної та вегетаріанської кулінарії.
Цифри на упаковці, наприклад, 600, 900 або 1200, позначають силу (еластичність) одержуваного гелю. Що ця цифра, то щільніше виходить желе. Наведемо пропорції для агара з максимальною силою гелю 1200. Якщо у вас добавка з іншим маркуванням, то її потрібно більше.
Ще агар–агар буває різної сили – від 600 до 1200 одиниць. Що сила гелю, то ефективніше желювання, тим менше агар–агара необхідно додавати. 1 г агар–агара сила гелю 900 дорівнює 6 г желатину, а 1 г агар–агара сила гелю 1200 дорівнює 8 г желатину.
Співвідношення та пропорції заміни
1 г агар–агар 600 | 3 г желатину |
---|---|
1 г агар–агара 800 | 4 г желатину |
1 г агар–агара 900 | 5 г желатину |
1 г агар–агара 1000 | 6 г желатину |
1 г агар–агар 1200 | 7 г желатину |
Азартні ігри стали одним із найпопулярніших видів розваг серед користувачів в Україні та по всьому…
В ритме современной жизни мы часто забываем о себе, откладывая отдых и заботу о теле…
В умовах жорсткої конкуренції онлайн-простору бізнесу недостатньо просто мати сайт. Якщо вебресурс застаріває, він втрачає…
Частини мови: основи та важливість для вивчення мови Частини мови є основними складовими, які формують…
Суши/роллы могут быть в рационе тех, кто на диете. Следует ознакомиться с более подробной информацией,…
Лосось - не просто вкусная рыба, но и настоящий кладезь полезных веществ для организма. Это…