Цукор vs мед, патока Правда, їли його все одно тільки на свята, та й уприкуску. Для варень споконвіку на Русі використовували мед чи патоку. А іноді ягоди взагалі уварювали у власному соку, а потім зберігали в керамічному посуді, заливаючи зверху щільним жиром.
Оскільки цукор за старих часів коштував дуже дорого, в процесі готування варення зазвичай використовували мед чи патоку. Такою технологією здебільшого користувалися багаті люди, а селяни уварювали ягоди 5-6 годин у згаслій, але попередньо добре протопленій російській печі.
У страви для більшої тонкості смаку римляни додавали морського розсолу. замість солі. Але найбільше цінувалася в їжі морська вода з морських раковин.
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…
С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…
Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…
Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…