Першу перегоні рекомендуємо відбирати дистилят до падіння градуса 7-10 у струмку, або до 98 градусів у кубі. Зазвичай рекомендують першу перегонку проводити на максимальній потужності, якнайшвидше від початку і до кінця, не поділяючи на фракції.Sep 26, 2018
Температура в кубі при появі перших крапель дистиляту становить від 63°С.
Щоб отримати якісний самогон, за допомогою самогонного апарату, при процесі перегонкинеобхідно витримувати температуру від 78 до 93 градусів. Саме в цьому діапазоні, повинна переганяти брага.
Нагрів повинен відбуватися на 1-1,5 0 С на хвилину. Таким чином, поступово досягається 89-92 0 С. Це найоптимальніший діапазон температургнати самогон.
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…
С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…
Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…
Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…