ділять на сухі (концентрація цукру до 4 г/дм 3), напівсухі (4–18 г/дм 3), напівсолодкі (18-45 г/дм 3) та солодкі (більше 45 г/дм 3).
Співвідношення цукор/спирт у різних сортах вин цукру у напівсухому вині 0,5-3%, алкоголю – 9-11%; у напівсолодкому світлому вині цукру стільки ж, скільки та в червоному: 3-8%, спирту 9-13%; солодкі відрізняються від десертних вин зменшеною на 8-10% кількістю цукру (максимально допустимий вміст – 20%).
У напівсухій кількості цукру складає 12-18 грамів на літр, а в напівсолодкому – 18-45. Вина з більш високим змістом цукру називаються солодкими.
Через 2-3 дні після початку бродіння виноградне сусло пробують на смак. Коли воно стає кислуватим (цукор переробився) слід внести 50 грам цукру на кожен літр соку.
Азартні ігри стали одним із найпопулярніших видів розваг серед користувачів в Україні та по всьому…
В ритме современной жизни мы часто забываем о себе, откладывая отдых и заботу о теле…
В умовах жорсткої конкуренції онлайн-простору бізнесу недостатньо просто мати сайт. Якщо вебресурс застаріває, він втрачає…
Частини мови: основи та важливість для вивчення мови Частини мови є основними складовими, які формують…
Суши/роллы могут быть в рационе тех, кто на диете. Следует ознакомиться с более подробной информацией,…
Лосось - не просто вкусная рыба, но и настоящий кладезь полезных веществ для организма. Это…