загальна калорійність страви / вага страви = калорійність однієї порції / 100 г. З цієї пропорції отримуємо універсальну формулу для розрахунку калорійності страви: загальна калорійність страви * 100/вага страви = калорійність 100 р.
Таблиця калорійності продуктів харчування
Назва продукту | Калорії (Ккал) | Вуглеводи (грам) |
---|---|---|
Молоко сухе 15% | 432 | 44.7 |
Молоко сухе 25% | 483 | 39.3 |
Молоко сухе нежирне | 362 | 52.6 |
Морозиво пломбір | 232 | 20.4 |
•6 Dec 2016
Тим не менш, вони також містять велику кількість білка, вітамінів, мінералів, клітковини та корисних жирів. кеш'ю (600 ккал); фісташки (556 ккал); волоський горіх (656 ккал);Деякі з молочних продуктів та їхня середня калорійність:
Цветы – это универсальный язык чувств, способный передать любовь, благодарность, заботу или просто поднять настроение.…
Возвращение к употреблению после прохождения лечения от алкогольной зависимости — это одна из главных угроз,…
Hyundai Elantra уже давно стала символом практичности и доступности. Этот автомобиль заслужил звание "народного" благодаря…
Дизайн і якість упаковки мають велике значення для бізнесу, який займається громадським харчуванням або доставкою…
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…