Баранину та цибулю дрібно рубають, заправляють сіллю та перцем. З крутого тіста розкочують тонкі коржики (краї коржі повинні бути розкочені тонше, ніж середина).
Середня порція – 5 мант на людину, Всього 50 мант (беремо із запасом – 60). на манти нам знадобляться: тісто (борошно, яйця, вода, сіль), яловичина, цибуля ріпчаста, сіль, перець чорний мелений і баранячий жир.
Манти овочеві, вага однієї манти в середньому 60гр
Манти з м'ясом і гарбузом, вага одного виробу в середньому 75гр
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…
С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…
Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…
Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…