Спосіб приготування: покласти локшину в киплячу підсолену воду і варити на повільному вогні без кришки близько 10 хвилин. Потім відкинути на друшляк.
Залежно від способу гречана локшина, або соба, готується від 1 до 7 хвилин. Головне – не переварити її, інакше вона розповзеться. Соба має бути аль денте, тобто трохи недовареною. Гречану локшину зазвичай не солять під час варіння, оскільки через це вона може склеїтися.
Як правильно варити гречану локшину?
На цей раз виявила в магазині Перемога з акції гречану локшину від знайомої марки Цар. Вартість всього 19,90 руб. Залучив також швидкий час варіння – лише 3 хвилини.
Возвращение к употреблению после прохождения лечения от алкогольной зависимости — это одна из главных угроз,…
Hyundai Elantra уже давно стала символом практичности и доступности. Этот автомобиль заслужил звание "народного" благодаря…
Дизайн і якість упаковки мають велике значення для бізнесу, який займається громадським харчуванням або доставкою…
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…