Час бродіння пива в домашніх умовах становить 7-14 днів, після чого його перекачують методом сифонування з осаду в стерильні пляшки та кегі. У кожну ємність для дображивания пива додають 6-9 г/л цукрів, наповнюють на 4/5 об'єму та закупорюють. Починається вторинне бродіння та дозрівання пива.Sep 27, 2017
8 днів Залишіть пиво бродити на 5-8 днів, і протягом цього часу не відкривайте кришку, тому що бактерії, що знаходяться в повітрі, можуть пошкодити вашу якість пива. Приблизно через 24 години через гідрозатвор почнуть виділятися бульбашки вуглекислого газу.
Існує дві ознаки:
Оптимальна температура бродіння 20 ° С, при температурі 16-18 ° С бродіння протікає повільно і може досягати 2-3 тижнів, при температурі 24-26 ° С бродіння протікає занадто бурхливо протягом 3-5 днів.
С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…
Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…
Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…
Table of Contents Выбор iPhone — это не просто покупка нового смартфона, а целое путешествие…
Нейрохірург у Києві: професійна допомога в клініці Doc Life Якщо вам потрібна консультація нейрохірурга у…
Выбор оптимального времени для рождения первого ребенка - серьезное решение, оно требует взвешенного подхода и…