Для приготування їжі в духовці посуд повинен мати товсті стінки та дно (0,6-0,8 см). Від цього параметра залежить рівномірність прогріву і збереження тепла в посуді. Бажано використовувати посуд з товстими стінками та в кондитерському ремеслі.Apr 2, 2021
Який посуд не можна ставити в духовку
Dec 12, 2020
Вибір скляною посуди для духовки Зверніть увагу на поверхню форми, щоб переконатися у відсутності сторонніх вкраплень, повітряних бульбашок, нерівностей, западин, «каламутних острівців», шорсткості та подряпин. Скло має бути прозорим, однорідним, без помутнінь.
Посуд та форми для використання в духовці роблять із металу, кераміки, жароміцного скла, пластику, силікону, порцеляни і навіть паперу. Від матеріалу залежить вид страв, які можна, можливо готувати. Посуд і форми зі сталі швидко нагріваються і мають бактерицидні властивості, щоб довше зберігати свіжу їжу.
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…
С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…
Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…
Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…