Прийнято, що силу борошна характеризує кількість білка (клейковини) у ній. Якщо звичайна мука зазвичай містить 10% білка і підходить для простої випічки на кшталт кексів, коржів і т. д., то в сильному борошні білка вже 13-15%.
Борошно вважається сильною за показником W 350 і більше одиниць. Залежно від того з якої пшениці було виготовлено борошно, цей показник може досягати 500 одиниць.
Борошно вважається «слабкою«, коли її адсорбуюча здатність і здатність формувати клейковину при замісі невеликі, тісто з цієї борошна погано утримує газ при бродінні, і кінцевий продукт не відрізняється високим об'ємом та добре розвиненою пористістю.
Вид борошна визначається родом зерна, з якого виготовлена ця борошно. Основними видами хлібопекарської борошна є пшенична та житня. Пшеничний борошна виготовляється більше, ніж житній.
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…
С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…
Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…
Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…