Ната – це ніж, що поєднує в собі функції ножа і сокири. Дуже зручний тип зброї, який може стати в нагоді не тільки мисливцеві, але й простому туристу. Для виготовлення клинка застосовуються високовуглецеві традиційні та сучасні японські сталі. Традиційна ната робиться із двох шарів.Apr 9, 2018
Сікач за своєю конструкцією нагадує гібрид сокири і ножа. Ножища кухонний, м'ясничий: косар, сікач; Сікач робить перехід від ножа до сокири.
Найбільш відомими традиційними японськими ножами є онагіба, деба та усуба (yanagiba, deba, usuba). Без цих ножів неможливо уявити приготування національних японських страв та вони присутні у будь-якому японському ресторані.
Танто має односторонній, іноді гострий клинок довжиною до 1 сяку (30,3 см) і загальною довжиною з рукояттю 30-50 см (зазвичай 35-45 см). Якщо довжина клинка більше 1 сяку, це короткий меч вакидзаси.
Цветы – это универсальный язык чувств, способный передать любовь, благодарность, заботу или просто поднять настроение.…
Возвращение к употреблению после прохождения лечения от алкогольной зависимости — это одна из главных угроз,…
Hyundai Elantra уже давно стала символом практичности и доступности. Этот автомобиль заслужил звание "народного" благодаря…
Дизайн і якість упаковки мають велике значення для бізнесу, який займається громадським харчуванням або доставкою…
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…