Categories: Поради

Як правильно смажити котлети з картоплею

Що треба зробити, щоб котлети при жарінні не розвалювалися?

Додати борошно, манку, яйце чи приправу. Щоб котлети не розвалювалися при жарінні, попрацювати доведеться на стадії приготування фаршу: його треба добре вимішати і «відбити» — брати в руки і кидати в миску — і так кілька разів.

Скільки часу смажити котлети на сковороді?

Скільки смажити котлети на сковороді 20 хвилин для рибних та курячих та 25-30 для котлет з червоного м'яса – Це загальний час приготування, включаючи пропарювання». Самі котлети потрібно робити з фаршу кімнатної температури, а не охолодженого. Тоді вони вийдуть і оптимального прожарювання, і соковитими та м'якими.

admin

Recent Posts

Упаковка для бізнесу: важливість і переваги використання алюмінієвих контейнерів

Дизайн і якість упаковки мають велике значення для бізнесу, який займається громадським харчуванням або доставкою…

3 часа ago

Логотип на стіну: Стильний акцент для вашого бренду

У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…

2 дня ago

Ликвидация ООО в Украине: Как правильно закрыть компанию

Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…

3 дня ago

Что нужно, чтобы начать свой бизнес в сфере производства мебели?

Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…

3 дня ago

Мониторинг обменников: как быстро и выгодно обменять криптовалюту

С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…

4 дня ago

Як правильно подавати звітність для ФОП 2 групи в Україні

Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…

4 дня ago