Заморозити гарбуз можна кубиками, натерти на тертці або запекти в духовці та заморозити пюре.. 1 спосіб. Заморожуємо пюре. Гарбуз розрізаємо спочатку навпіл, а потім на скибочки по 3 см завтовшки.
Гарбуз слід зберігати у морозильній камері не більше 12 місяців. Температура повинна бути не вище -18 ° С (нижче – можна). Повторно заморожувати не варто. Попередньо розморожувати гарбуз зовсім не обов'язково, проте час теплової обробки страви може трохи збільшитись.
Пробиваємо гарбуз блендером у пюре. Яскраве, соковите, ніжне гарбузове пюре готове. Перекладаємо пюре у пакетики (добре, якщо вони із застібкою) і прибираємо в морозилку. Гарбуз, заморожений в домашніх умовах за цим рецептом, допоможе урізноманітнити ваше зимове меню.
Заморожений гарбуз може зберігатись дуже довго. І страви з неї ти зможеш готувати протягом усього року, а не лише за сезон. Плюс за такого способу заготівлі вона зберігає майже всі корисні речовини.
Возвращение к употреблению после прохождения лечения от алкогольной зависимости — это одна из главных угроз,…
Hyundai Elantra уже давно стала символом практичности и доступности. Этот автомобиль заслужил звание "народного" благодаря…
Дизайн і якість упаковки мають велике значення для бізнесу, який займається громадським харчуванням або доставкою…
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…