Categories: Поради

Як правильно засмажити котлети з курячого фаршу?

Курячі котлети слід обсмажувати спочатку на одній стороні до стану рум'яної скоринки, в середньому це триває п'ять-сім хвилин. Курка просмажується дуже швидко. На відміну від свинячого фаршу або фаршу з яловичини, готувати курку слід якнайшвидше. Тоді фарш і котлети з нього не будуть пересушені.

Курячі котлети з перекрученого на м'ясорубці фаршу смажать 15 хвилин на середньому вогні, по 7-8 хвилин з кожного боку. Викладати їх слід у розігріту сковороду. Котлети з рубаного фаршу потрібно готувати на 5-7 хвилин довше, ніж з фаршу, перекрученого на м'ясорубці.

Розігрійте в сковороді олію – кілька столових ложок, щоб покривало дно. Смажте котлети на середньому вогні по 5-8 хвилин із кожного боку. Після утворення рум'яної скоринки можна сміливо додати окропу (так, щоб він доходив до середини котлетки).

admin

Recent Posts

Доставка цветов по Киеву и области: красота на расстоянии одного клика

Цветы – это универсальный язык чувств, способный передать любовь, благодарность, заботу или просто поднять настроение.…

1 день ago

Как минимизировать риски возвращения к употреблению после успешного лечения?

Возвращение к употреблению после прохождения лечения от алкогольной зависимости — это одна из главных угроз,…

3 дня ago

Hyundai Elantra – народный автомобиль для каждого

Hyundai Elantra уже давно стала символом практичности и доступности. Этот автомобиль заслужил звание "народного" благодаря…

3 дня ago

Упаковка для бізнесу: важливість і переваги використання алюмінієвих контейнерів

Дизайн і якість упаковки мають велике значення для бізнесу, який займається громадським харчуванням або доставкою…

3 дня ago

Логотип на стіну: Стильний акцент для вашого бренду

У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…

5 дней ago

Ликвидация ООО в Украине: Как правильно закрыть компанию

Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…

6 дней ago