Сушим листя в сушарці, в темному місці, що провітрюється або в духовці з відкритими дверцятами протягом 1-1,5 годин при температурі 100°, потім зменшуємо температуру до 50-60° і досушуємо чай до видалення вологи. Масу на деку потрібно періодично перемішувати.
Щоб підв'язати наші листочки, складемо їх щільним шаром у відповідну за розміром банку. Чим щільнішим буде наповнення, тим краще. Закрийте банку кришкою і залишимо при кімнатній температурі на 24 години. Якщо вдома прохолодно, можна виставити банку на підвіконня на сонячне світло.
Протипоказання листя малини Через високий вміст клітковини та підвищеної дози органічних кислот, які мають дратівливі властивості, листя та ягоди малини не рекомендовані всім, хто страждає на гастрит, виразку, а також тим, у кого спостерігається підвищена кислотність шлунка, панкреатит та ерозійні хвороби.
Цветы – это универсальный язык чувств, способный передать любовь, благодарность, заботу или просто поднять настроение.…
Возвращение к употреблению после прохождения лечения от алкогольной зависимости — это одна из главных угроз,…
Hyundai Elantra уже давно стала символом практичности и доступности. Этот автомобиль заслужил звание "народного" благодаря…
Дизайн і якість упаковки мають велике значення для бізнесу, який займається громадським харчуванням або доставкою…
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…