Візьміть миску і налийте в неї гарячу воду. Поставте в цю миску ще одну, в якій повільно і поступово розтоплюватиметься шоколад. Як розтопити шоколад, щоб він був рідким і без грудочок? Постійно помішувати ложкою до моменту, поки шоколад не набуде однорідної консистенції..8 Jun 2021
Якщо потрібно отримати гарячий напій, у поламані шматочки додають нагріті (але не киплячі) вершки. Для початку – у невеликій кількості, потім – поступово доливаючи. Якщо додати киплячі вершки в розтанув шоколадїх температура може бути не однаковою, і відбудеться розшарування шоколаду, з виділенням олії.
Перекласти шоколадну крихту в жароміцний посуд. Помістити посуд з шоколадом у каструлю з гарячою водою. Поставити на невеликий вогонь (вода повинна сильно кипіти). Розмішувати дерев'яною лопаткою до розчинення, 2–3 хв.
Ідеально використовувати шоколад із вмістом какао-олії від 30 %. Такий шоколад буде текучим, декор вийде тонким. Якщо в шоколаді 25-27% какао-олії, значить потрібно самим додати до нього какао-масло. на кожні 100 гр шоколаду додаємо 10 гр какао-олії перед темперуванням.
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…
С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…
Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…
Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…