Духовку розігріваємо до 200 градусів. Рибку переносимо в пакет для запікання і відправляємо в холодильник на 20 хвилин, щоб сом встиг промаринуватися. Після цього рибу необхідно запекти протягом 20-30 хвилин. Готовність визначається золотистою скоринці, що утворюється зверху.
Із сома можна робити котлети, підливу. Є багато варіантів, як приготувати сома філе. Це може бути сом у клярі на сковорідці, сом у мультиварці, сом на вугіллі.
М'ясо замочують у маринаді, щоб зник запах. Заливає сумішшю молока з водою у пропорції 1: 1, залишає на годину. Потім кидає дрібку солі, тримає ще півгодини. Замість молока можна взяти розведений водою сік лимона.
Возвращение к употреблению после прохождения лечения от алкогольной зависимости — это одна из главных угроз,…
Hyundai Elantra уже давно стала символом практичности и доступности. Этот автомобиль заслужил звание "народного" благодаря…
Дизайн і якість упаковки мають велике значення для бізнесу, який займається громадським харчуванням або доставкою…
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…