з кислого молока просто знімали верхній шар – це була сметана. Або до вершків додавали трохи кислого молока і витримували. Виходила сметана. вершки одержують шляхом сепарації молока.
Сметана є чудовим замінником вершків у будь-якому рецепті. Текстура у сметани щільна та стабільна і з неї виходить легкий та смачний крем. Для того щоб з сметани зробити вершкинеобхідно з'єднати її з водою або молоком. При цьому способі сметану краще відважити в холодильнику щонайменше 6 годин.
Чим замінити вершки Також можна використовувати сметану. Якщо вона густа, розбавте її водою або молоком за смаком. Але пам'ятайте, що сметана надасть страві характерної кислинки. Якщо вершків потрібно зовсім небагато, просто використовуйте жирне молоко.
Сирі – натуральні вершки, не піддані жодній обробці. 2. Питні – ті, які зазнали термічної обробки (пастеризації, ультрапастеризації або стерилізації) та упаковані у споживчу тару для продажу.
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…
С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…
Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…
Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…