Тушку карася почистіть звичайним способом. Потім візьміть гостро заточений ніж та зробіть дуже часті глибокі паралельні надрізи на всій поверхні риби. Завдяки такій маніпуляції всі кістки в процесі смаження руйнуватимуться за рахунок впливу високої температури і від них не залишиться сліду.
Позбавтеся голови, хвоста і плавників. Добре промийте тушку. Тепер розкладіть рибу на плоскій поверхні спиною вгору і м'яко натисніть на неї, щоб виліз хребет. Після цього переверніть тушку черевом догори і повністю витягніть хребет, намагаючись захопити якнайбільше кісток грудного відділу.
Кістки у рибі розм'якшуються під впливом лимонної кислоти, для цих цілей використовують також молочну та оцтову кислоти, — розвінчує популярний нині міф про небезпечну хімічну обробку оселедця Світлана Каліннікова. — Це натуральні кислоти, жодної хімії в них немає.
Дотримуючись рибу рукою зверху, відтягувати м'ясо і продовжувати відокремлювати кістки ножем по всій довжині: дійшовши до голови, прорізати до самого основи і вирізати у риби хребет так, щоб він майже не захопив м'яса. Відокремлені кістки не варто викидати, з них можна буде зварити бульйон.
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…
С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…
Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…
Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…