Клас заготовлюваного ячменю визначають за найгіршим значенням одного із показників якості зерна, встановленого в табл. 2. 1.4. Заготовлюваний ячмінь 1-го класу призначений для використання на продовольчі цілі, а 2-го класу – для вироблення солоду у спиртовому виробництві, комбікормів та на кормові цілі.
Ячмінь. Вимоги при заготівлях та поставках
найменування показника | Норми для поставляється ячменю | |
---|---|---|
Колір | Жовтий з різними відтінками | Властивий здоровому зерну. Допускається потемнілий |
Вологість, %, трохи більше | 14,5 | 15,5 |
Натура, г/л, не менше | 630 | 570 |
Сміттєва домішка, %, не більше | 2,0 | 2,0 |
•Nov 26, 2002
Існує понад 100 сортів пивоварного ячменю, які класифікують за морфологічними ознаками та агротехнічними характеристиками Під морфологією мають на увазі будову колоса, який може бути дворядним та шестирядним. Врожайність колосу з двома рядами – 25-30 зерен.
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…
Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…
С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…
Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…
Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…