Categories: Поради

Як зберегти готовий салат?

Перше правило безпеки – це зберігати салати в холодильнику при температурі від +2 до +6 градусів. Не варто заздалегідь виставляти готові страви на стіл. Jan 1, 2021

«Салати з додаванням консервованих овочів чи варених яєць після заправки – лише 6 годин. Салати з додаванням морепродуктів без заправки – 12 годин. Салати із маринованих, солоних, квашених овочів – 36 годин”, – розповіли експерти.

Незаправлений салат може простояти у холодильнику до 18 годин, але краще давати йому не більше 12, так безпечніше. Якщо це салат, в котрому є свіжа цибуля, помідори, та й взагалі свіжі овочі, що містять у великій кількості вологу, краще його термін зберігання скоротити до 12 годин.

Фахівці зазначають, що будь-хто салат – сприятливе середовище для розмноження бактерій, тому довго зберігати страви не можна, особливо за кімнатної температури. Вживання зіпсованих продуктів загрожує серйозним харчовим отруєнням.

admin

Recent Posts

Казино GG.BET – ваш надійний провідник у світ азартних розваг

Азартні ігри стали одним із найпопулярніших видів розваг серед користувачів в Україні та по всьому…

3 дня ago

Топ-5 причин попробовать боди-массаж хотя бы раз в жизни

В ритме современной жизни мы часто забываем о себе, откладывая отдых и заботу о теле…

1 неделя ago

Чому редизайн сайтів — це не просто зміна дизайну, а стратегічний розвиток бізнесу?

В умовах жорсткої конкуренції онлайн-простору бізнесу недостатньо просто мати сайт. Якщо вебресурс застаріває, він втрачає…

2 недели ago

Частини мови: основи та важливість для вивчення мови

Частини мови: основи та важливість для вивчення мови Частини мови є основними складовими, які формують…

2 недели ago

Можно ли есть суши на диете

Суши/роллы могут быть в рационе тех, кто на диете. Следует ознакомиться с более подробной информацией,…

2 недели ago

Польза лосося

Лосось - не просто вкусная рыба, но и настоящий кладезь полезных веществ для организма. Это…

2 недели ago