Categories: Поради

Як зробити щучий фарш для котлет

Чи потрібно знімати шкіру зі щуки для котлет?

Видалити плавці, нутрощі та зябра, зняти шкіру та відокремити філе від тушки. Кістки зручно видаляти не руками, а спеціальним кулінарним пінцетом. Різкий запах річкової риби дуже стійкий, тому краще чистити щуку в рукавичках, а обробляти на скляній дошці, застелявши стіл, наприклад, пергаментним папером.

Чи потрібно знімати шкіру із риби для котлет?

Для рибних котлет підходить лише філе. Якщо у вас цілі тушки, наприклад, хека, як у мене, необхідно видалити хребти і великі реберні кістки. Для цього зробіть поздовжній розріз по спинці і рухаючись ножем вздовж хребта, зніміть м'якоть. З готових рибних філе також потрібно зняти шкіру.

admin

Recent Posts

Логотип на стіну: Стильний акцент для вашого бренду

У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…

2 дня ago

Ликвидация ООО в Украине: Как правильно закрыть компанию

Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…

3 дня ago

Что нужно, чтобы начать свой бизнес в сфере производства мебели?

Производство мебели — это перспективное направление для начинающих предпринимателей. Эта сфера отличается стабильным спросом и…

3 дня ago

Мониторинг обменников: как быстро и выгодно обменять криптовалюту

С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…

3 дня ago

Як правильно подавати звітність для ФОП 2 групи в Україні

Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…

4 дня ago

Як вибрати між різними моделями iPhone?

Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…

6 дней ago