Терпуг представник риб сімейства окуневих. Біле м'ясо риби терпуг відрізняється особливою ніжністю. Ідеально підходить для будь-яких видів кулінарної обробки – зокрема, копчення, консервування, смаження, приготування напрочуд смачної та ароматної юшки і навіть фарширування.
Смак терпуга прирівнюється до палтус та інших видів цінного лосося. Не забудьте, м'ясо дорослий риби має білий колір.
Набуває терпуг свій унікальний колір завдяки жовчному пігменту білівердину. Він проникає в м'ясо риби, змушуючи тіло синіти. Білівердин – це перехідний продукт, утворений при розпаді гемоглобіну. Утворюється в печінці, кістковому мозку, селезінці та кишечнику.
4130 руб. Терпуг поживний і низькокалорійний, корисний для нервової системи, для регуляції ваги, має багатий склад: Ціна: 4 130 руб./уп.
Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…
Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…
Table of Contents Выбор iPhone — это не просто покупка нового смартфона, а целое путешествие…
Нейрохірург у Києві: професійна допомога в клініці Doc Life Якщо вам потрібна консультація нейрохірурга у…
Выбор оптимального времени для рождения первого ребенка - серьезное решение, оно требует взвешенного подхода и…
Криптовалюта стає все популярнішою серед українців, і все більше людей шукають зручні способи для її…