Categories: Поради

Яке м'ясо у риби терпуг?

Терпуг представник риб сімейства окуневих. Біле м'ясо риби терпуг відрізняється особливою ніжністю. Ідеально підходить для будь-яких видів кулінарної обробки – зокрема, копчення, консервування, смаження, приготування напрочуд смачної та ароматної юшки і навіть фарширування.

Смак терпуга прирівнюється до палтус та інших видів цінного лосося. Не забудьте, м'ясо дорослий риби має білий колір.

Набуває терпуг свій унікальний колір завдяки жовчному пігменту білівердину. Він проникає в м'ясо риби, змушуючи тіло синіти. Білівердин – це перехідний продукт, утворений при розпаді гемоглобіну. Утворюється в печінці, кістковому мозку, селезінці та кишечнику.

4130 руб. Терпуг поживний і низькокалорійний, корисний для нервової системи, для регуляції ваги, має багатий склад: Ціна: 4 130 руб./уп.

admin

Recent Posts

Як правильно подавати звітність для ФОП 2 групи в Україні

Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…

11 часов ago

Як вибрати між різними моделями iPhone?

Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…

3 дня ago

Как выбрать между разными моделями iPhone?

Table of Contents Выбор iPhone — это не просто покупка нового смартфона, а целое путешествие…

3 дня ago

Нейрохірург у Києві: професійна допомога в клініці Doc Life

Нейрохірург у Києві: професійна допомога в клініці Doc Life Якщо вам потрібна консультація нейрохірурга у…

3 дня ago

Пора? Во сколько лучше рожать первого ребенка и что необходимо знать?

Выбор оптимального времени для рождения первого ребенка - серьезное решение, оно требует взвешенного подхода и…

4 дня ago

Криптообмінники у Львові: швидкий і безпечний обмін криптовалюти

Криптовалюта стає все популярнішою серед українців, і все більше людей шукають зручні способи для її…

5 дней ago