Білий цукор категорій ТС1 та ТС2 повинен містити не менше 99,70% кристалізованої сахарози. Категорією ТС3 позначається фабричний цукор із вмістом кристалізованої сахарози не менше 99,50%. Цукор останньої категорії характерний жовтуватим відтінком, але бентежити це не повинно.
«Багато людей вважають, що коричневий або очеретяний цукор краще і корисніше за білого, оскільки коштує дорожче. Однак у будь-кого цукру одна біохімічна формула. За дією на організм немає різниці, звідки він видобуто – з тростини чи цукрових буряків”, – уточнила експерт.
Доброякісний цукор повинен розчинитися за кілька хвилин, поступово карамелізуючись, чого не скажеш про цукор із домішками. Переконатися як очеретяний цукру коричневого кольору можна, використовуючи краплю йоду та воду. відповідного якості цукор, Розчинившись у воді, повинен надати їй синій забарвлення.
Цветы – это универсальный язык чувств, способный передать любовь, благодарность, заботу или просто поднять настроение.…
Возвращение к употреблению после прохождения лечения от алкогольной зависимости — это одна из главных угроз,…
Hyundai Elantra уже давно стала символом практичности и доступности. Этот автомобиль заслужил звание "народного" благодаря…
Дизайн і якість упаковки мають велике значення для бізнесу, який займається громадським харчуванням або доставкою…
У сучасному світі бізнесу кожна деталь має значення. Особливо, коли мова йде про презентацію вашого…
Ликвидация компании — это процесс, который требует особого внимания к деталям и соблюдения всех юридических…