Якщо суп у горщику занадто загуснув, можна додати води в процесі готування – але тільки гарячої. М'ясо та овочі тушкуються у горщиках у власному соку, додавати в них рідину немає необхідності, якщо ви не варите суп. Рідина потрібна, якщо до складу страви входить значна кількість крупи, що вбирає вологу.
Для смаження на сковороді, барбекю чи грилі підходять майже всі пісні частини. Переважні: вирізка, відбивні на кісточці і без, всі частини філе, реберця (за умови попередньої підготовки). Для гасіння добре підходять окіст, лопатка, відбивні з ноги, грудинка.
С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…
Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…
Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…
Table of Contents Выбор iPhone — это не просто покупка нового смартфона, а целое путешествие…
Нейрохірург у Києві: професійна допомога в клініці Doc Life Якщо вам потрібна консультація нейрохірурга у…
Выбор оптимального времени для рождения первого ребенка - серьезное решение, оно требует взвешенного подхода и…