Categories: Поради

З чим краще спекотне у горщиках

Чи потрібно додавати воду в горщики для запікання?

Якщо суп у горщику занадто загуснув, можна додати води в процесі готування – але тільки гарячої. М'ясо та овочі тушкуються у горщиках у власному соку, додавати в них рідину немає необхідності, якщо ви не варите суп. Рідина потрібна, якщо до складу страви входить значна кількість крупи, що вбирає вологу.

Яке м'ясо краще купувати для смаження?

Для смаження на сковороді, барбекю чи грилі підходять майже всі пісні частини. Переважні: вирізка, відбивні на кісточці і без, всі частини філе, реберця (за умови попередньої підготовки). Для гасіння добре підходять окіст, лопатка, відбивні з ноги, грудинка.

admin

Recent Posts

Мониторинг обменников: как быстро и выгодно обменять криптовалюту

С развитием криптовалют популярность цифровых активов растёт с каждым годом. Все больше людей используют их…

4 часа ago

Як правильно подавати звітність для ФОП 2 групи в Україні

Для кожного підприємця, який працює за спрощеною системою оподаткування, важливо своєчасно і правильно подавати звітність.…

18 часов ago

Як вибрати між різними моделями iPhone?

Вибір між різними моделями iPhone може бути складним завданням, адже кожен новий випуск Apple приносить…

3 дня ago

Как выбрать между разными моделями iPhone?

Table of Contents Выбор iPhone — это не просто покупка нового смартфона, а целое путешествие…

3 дня ago

Нейрохірург у Києві: професійна допомога в клініці Doc Life

Нейрохірург у Києві: професійна допомога в клініці Doc Life Якщо вам потрібна консультація нейрохірурга у…

4 дня ago

Пора? Во сколько лучше рожать первого ребенка и что необходимо знать?

Выбор оптимального времени для рождения первого ребенка - серьезное решение, оно требует взвешенного подхода и…

4 дня ago