Черговість подачі Щодо черговості подачі спиртних напоїв, Основне правило свідчить, що спочатку подається біле вино, а потім червоне, і ніколи не навпаки. Це допомагає не забути смак попереднього спиртного напійоскільки немає раптової зміни його виду.
Дотримуйтесь принципу «відкритої» подачі. Всі страви та напої подаються праворуч від гостя правою рукою. Якщо немає можливості подати блюда з правого боку, подавайте з лівого боку лівою рукою. При подачі напоїв на стіл обов'язково презентуйте їх, промовляйте назви вголос: «Будь ласка, Піна Колада».
“Фортеця алкогольних напоїв, одержаних природним чином, не перевищує 15-16 градусів. Більш міцний алкоголь, отриманий внаслідок перегонки, діє на організм надзвичайно руйнівно, тому міцні напої вкрай бажано. розбавити водою у співвідношенні 1:3.