Сорт. Ламбруско виготовляється з однойменних та інших місцевих сортів, які у Франції взагалі не вирощують. Методи виробництва. Ламбруско виробляється за спрощеною технологією, яка носить назву метод Шарма, а шампанське – за складною та дорогою класичною шампанською технологією.
Ламбруско – Ігристе вино з півночі Італії, найчастіше – червоне та солодке, рідше – біле та сухе. Названо воно на честь того самого сорту винограду, з якого виготовляється. Італійці вирощують понад 60 різновидів Ламбруско, а саме вино найчастіше виробляють як купаж із кількох сортів.
Ламбруско — італійське ігристе вино, яке виготовляють із однойменного сорту винограду в області Емілія-Романья. Це легке вино, яке буває як червоним, так і білим.
Вино рубіново-червоного кольору з рожевими відблисками. Насичений аромат наповнений тонами червоних ягід та відтінками фіалки. Має соковитий свіжий смаком з нотками вишні, малини, полуниці, ожини та бархатистим післясмаком.