Дистиляція (перегонка) – це процес в ході, якого леткі компоненти (пари) випаровуються з суміші, що перебродила, і конденсуються, перетворюючись на самогон. Сам процес досить простий. Температура кипіння води становить +100С, спирту – +78С, випаровування спирту між двома температурами відбувається швидше, ніж води.
Дистилят – Це, по суті, продукт, отриманий під час простої перегонки браги. Процес дистиляції дуже простий. Брага, будучи нагрітою, починає поступово випаровуватися і у вигляді спиртових пар просочуватися в холодильник, де конденсується і охолоджується до стану рідини.
У дистиляті, що є продуктом перегонки браги, містяться домішки, отруйніші, ніж сам етиловий. спирт, зокрема, сивушні олії, метиловий спирт, альдегіди.
Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…
Ресторан Prynada — це місце, де традиційна українська кухня отримує сучасне звучання. Розташований у самому…
Кухня — це місце, де створюються кулінарні шедеври, де сім’я збирається за вечерею, і де…
Выбор подушки - индивидуальный процесс, зависит от личных предпочтений, анатомических особенностей и привычек сна. Правильно…
Хранение оружия дома – это вопрос не только удобства, но и безопасности. Неправильный подход может…
Культура кави в Україні з кожним роком набирає популярності. Відкриваються нові кав'ярні, а професія бариста…