Шоколад Каллебаут – це бренд, відомий своєю високою якістю та унікальним смаком. Відмінною особливістю шоколаду Каллебаут є його виробництво із добірного какао-бобу та використання лише натуральних інгредієнтів.
Завдяки використанню якісних сортів какао-бобів, шоколад Каллебаут має неповторний аромат і глибокий, насичений смак. Він захоплює всі почуття та дарує незабутні відчуття.
Ще одна відмінна риса шоколаду Каллебаут полягає в його виробництві за допомогою традиційних методів, які зберігають усі корисні властивості какао-бобу. Без додавання штучних консервантів, барвників та ароматизаторів, шоколад Каллебаут є натуральним та здоровим продуктом.
Вибираючи шоколад Каллебаут, ви можете бути впевнені, що занурюєтеся у світ справжнього задоволення та насолоди. Спробуйте унікальні смаки шоколаду Каллебаут та відкривайте нові грані чуттєвих відчуттів!
Вид шоколаду | Опис | склад |
---|---|---|
Шоколад Каллебаут 54,5% | Молочний шоколад з ніжним ароматом какао та ванілі | Какао-маса, цукор, какао-масло, сухе незбиране молоко, ванілін |
Шоколад Каллебаут 70,5% | Темний шоколад з більш інтенсивним ароматом какао | Какао-маса, цукор, какао-масло, ванілін |
Шоколад Каллебаут 80% | Гіркий шоколад з вираженим ароматом какао та нотами фруктів | Какао-маса, цукор, какао-масло |
Кондитерський шоколад продається в каллетах – маленьких дисках різних розмірів. У такому вигляді він легше дозується та піддається плавленню. Він буває молочний, білий та чорний з різним відсотком вмісту какао.
Що таке шоколад Каллебаут?
Callebaut (Каллебаут) найвідоміший бельгійський «шоколадний» бренд зі 100-річною історією, компанія-світовий лідер у галузі виробництва та дистрибуції шоколаду та інших продуктів з какао-бобів.
Чий шоколад Каллебаут?
Callebaut поєднується з французькою компанією Cacao Barry. Callebaut залишається на 100% бельгійським брендом, який, як і раніше, виробляє весь свій чудовий шоколад, від какао-бобів до плитки, на території Бельгії.
Чому білий шоколад називають шоколадом?
Виходить, що з погляду державних стандартів білий шоколад має право називатися шоколадом, оскільки в ньому міститься необхідна кількість какао-олії (понад 20%).