Categories: Поради

Як зберегти готовий салат?

Перше правило безпеки – це зберігати салати в холодильнику при температурі від +2 до +6 градусів. Не варто заздалегідь виставляти готові страви на стіл. Jan 1, 2021

Салати з додаванням консервованих овочів чи варених яєць після заправки – лише 6 годин. Салати з додаванням морепродуктів без заправки – 12 годин. Салати із маринованих, солоних, квашених овочів – 36 годин”, – розповіли експерти.

Незаправлений салат може простояти у холодильнику до 18 годин, але краще давати йому не більше 12, так безпечніше. Якщо це салат, в котрому є свіжа цибуля, помідори, та й взагалі свіжі овочі, що містять у великій кількості вологу, краще його термін зберігання скоротити до 12 годин.

Фахівці зазначають, що будь-хто салат – сприятливе середовище для розмноження бактерій, тому довго зберігати страви не можна, особливо за кімнатної температури. Вживання зіпсованих продуктів загрожує серйозним харчовим отруєнням.

admin

Recent Posts

Огляд на Surge: мультитул, що підкорює вершини

Мультитули давно стали незамінним інструментом для тих, хто цінує зручність, універсальність і надійність. Серед багатьох…

45 хвилин ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…

4 години ago

Смак України у сучасному виконанні: ресторан Prynada

Ресторан Prynada — це місце, де традиційна українська кухня отримує сучасне звучання. Розташований у самому…

2 дні ago

ProMenu — ваш надійний партнер у створенні ідеальної кухні

Кухня — це місце, де створюються кулінарні шедеври, де сім’я збирається за вечерею, і де…

2 дні ago

Как выбрать подходящую подушку в зависимости от ее назначения?

Выбор подушки - индивидуальный процесс, зависит от личных предпочтений, анатомических особенностей и привычек сна. Правильно…

3 дні ago

Как правильно хранить оружие дома?

Хранение оружия дома – это вопрос не только удобства, но и безопасности. Неправильный подход может…

1 тиждень ago