Перше правило безпеки – це зберігати салати в холодильнику при температурі від +2 до +6 градусів. Не варто заздалегідь виставляти готові страви на стіл. Jan 1, 2021
“Салати з додаванням консервованих овочів чи варених яєць після заправки – лише 6 годин. Салати з додаванням морепродуктів без заправки – 12 годин. Салати із маринованих, солоних, квашених овочів – 36 годин”, – розповіли експерти.
Незаправлений салат може простояти у холодильнику до 18 годин, але краще давати йому не більше 12, так безпечніше. Якщо це салат, в котрому є свіжа цибуля, помідори, та й взагалі свіжі овочі, що містять у великій кількості вологу, краще його термін зберігання скоротити до 12 годин.
Фахівці зазначають, що будь-хто салат – сприятливе середовище для розмноження бактерій, тому довго зберігати страви не можна, особливо за кімнатної температури. Вживання зіпсованих продуктів загрожує серйозним харчовим отруєнням.
Мультитули давно стали незамінним інструментом для тих, хто цінує зручність, універсальність і надійність. Серед багатьох…
Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…
Ресторан Prynada — це місце, де традиційна українська кухня отримує сучасне звучання. Розташований у самому…
Кухня — це місце, де створюються кулінарні шедеври, де сім’я збирається за вечерею, і де…
Выбор подушки - индивидуальный процесс, зависит от личных предпочтений, анатомических особенностей и привычек сна. Правильно…
Хранение оружия дома – это вопрос не только удобства, но и безопасности. Неправильный подход может…