Хамон (ісп. jamón «окіст») – Іспанський національний делікатес, сиров'ялений свинячий окіст.
Розсіл довести до кипіння і дати попихкати 5 хв. Охолодити та залити окіст, Зверху придавити тарілкою і вантажем, щоб не спливало. І в холодне місце на 20 днів (мінімум – 2 тижні).
– Загортайте м'ясо в фольгу блискучою стороною до м'яса. Тоді тепло утримуватиметься в м'ясі, а не відбиватиме тепло від духовки; — м'ясо слідує загорнути в фольгу герметично. У фользі не повинні бути дірки, отвори, проколи.
Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…
Ресторан Prynada — це місце, де традиційна українська кухня отримує сучасне звучання. Розташований у самому…
Кухня — це місце, де створюються кулінарні шедеври, де сім’я збирається за вечерею, і де…
Выбор подушки - индивидуальный процесс, зависит от личных предпочтений, анатомических особенностей и привычек сна. Правильно…
Хранение оружия дома – это вопрос не только удобства, но и безопасности. Неправильный подход может…
Культура кави в Україні з кожним роком набирає популярності. Відкриваються нові кав'ярні, а професія бариста…