Categories: Поради

Як зробити в'ялений окіст?

Хамон (ісп. jamón «окіст») – Іспанський національний делікатес, сиров'ялений свинячий окіст.

Розсіл довести до кипіння і дати попихкати 5 хв. Охолодити та залити окіст, Зверху придавити тарілкою і вантажем, щоб не спливало. І в холодне місце на 20 днів (мінімум – 2 тижні).

– Загортайте м'ясо в фольгу блискучою стороною до м'яса. Тоді тепло утримуватиметься в м'ясі, а не відбиватиме тепло від духовки; — м'ясо слідує загорнути в фольгу герметично. У фользі не повинні бути дірки, отвори, проколи.

admin

Recent Posts

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який стане в пригоді для багатьох задач: від облаштування…

9 хвилин ago

Смак України у сучасному виконанні: ресторан Prynada

Ресторан Prynada — це місце, де традиційна українська кухня отримує сучасне звучання. Розташований у самому…

2 дні ago

ProMenu — ваш надійний партнер у створенні ідеальної кухні

Кухня — це місце, де створюються кулінарні шедеври, де сім’я збирається за вечерею, і де…

2 дні ago

Как выбрать подходящую подушку в зависимости от ее назначения?

Выбор подушки - индивидуальный процесс, зависит от личных предпочтений, анатомических особенностей и привычек сна. Правильно…

3 дні ago

Как правильно хранить оружие дома?

Хранение оружия дома – это вопрос не только удобства, но и безопасности. Неправильный подход может…

1 тиждень ago

Базовий курс бариста vs професійний: що обрати для старту кар’єри

Культура кави в Україні з кожним роком набирає популярності. Відкриваються нові кав'ярні, а професія бариста…

2 тижні ago