Якщо ямка швидко зарівнялася — тісто ще бродить. А якщо повільно, значить, готово. Готовність опари можна визначити візуально: акуратно розсуньте поверхню опари руками убік. У готовій опарі помітна рівномірна сітка – губчаста структура.
Час бродіння рідкої опари становить 3,5 – 4,5 години при кімнатній температурі.
Зовнішні ознаки готовності опари На поверхні з'являються дрібні чи великі бульбашки. Якщо ємність, у якій замішували опару, прозора, її активність добре видно через стінки миски.
Ресторан Prynada — це місце, де традиційна українська кухня отримує сучасне звучання. Розташований у самому…
Кухня — це місце, де створюються кулінарні шедеври, де сім’я збирається за вечерею, і де…
Выбор подушки - индивидуальный процесс, зависит от личных предпочтений, анатомических особенностей и привычек сна. Правильно…
Хранение оружия дома – это вопрос не только удобства, но и безопасности. Неправильный подход может…
Культура кави в Україні з кожним роком набирає популярності. Відкриваються нові кав'ярні, а професія бариста…
Беговые дорожки для ходьбы: что это, виды и преимущества Беговые дорожки для ходьбы – это…