Дистиляція (перегонка) – це процес в ході, якого леткі компоненти (пари) випаровуються з суміші, що перебродила, і конденсуються, перетворюючись на самогон. Сам процес досить простий. Температура кипіння води становить +100С, спирту – +78С, випаровування спирту між двома температурами відбувається швидше, ніж води.

Дистилят – Це, по суті, продукт, отриманий під час простої перегонки браги. Процес дистиляції дуже простий. Брага, будучи нагрітою, починає поступово випаровуватися і у вигляді спиртових пар просочуватися в холодильник, де конденсується і охолоджується до стану рідини.

  • Арманіяк
  • Бренді
  • Вино
  • Вермут
  • Віскі
  • Горілка
  • Граппа
  • Джин

У дистиляті, що є продуктом перегонки браги, містяться домішки, отруйніші, ніж сам етиловий. спирт, зокрема, сивушні олії, метиловий спирт, альдегіди.

Вам також може сподобатися

Більше від автора