Індукційні плити швидше нагрівають їжу, ніж газові. Це пов'язано з тим, що індукційні плити більш ефективно використовують і розподіляють тепло, що виділяється, ніж газові.Aug 11, 2021

Швидкість приготування їжі Як було сказано вище, індукційна плита гріє безпосередньо їду, на відміну від електричної, яка спочатку нагріває каструлю. Наприклад, вода на індукційної плити закипає приблизно вдвічі швидше.

Швидше за все, там перегоріла спіраль, яка потребує заміни. Інша ймовірна причина, чому погано гріє електрична плита − провід, який випадково від'єднався від конфорки. Іноді варильна панель недостатньо розігрівається через поломку перемикача потужності.

Якщо ви працюєте з густими зерновими чи фруктовими брагами – краще вибрати індукційну плиту. У випадку, якщо ви працюєте з великими об'ємами рідини, якщо для вас важливе швидке нагрівання та компактність – сміливо беріть ТЕН.

Вам також може сподобатися

Більше від автора